ART Series - landing door

Standard door designed with art in mind
ART execution achieves a perfect combination of aesthetic appeal, functionality, safety and budget needs.

 

CORE landing door

2 panel central and telescopic doors

 

AUGUSTA EVO

Wittur" un konutlar için özel yeni kapisi
AUGUSTA EVO, Wittur" un kalite politikalarına bağlı kalarak konut kullanımları için özel geliştirilen ekonomik bir kapıdır.

 

Hydra Kat Kapısı

Esnek ve Güvenilir
Hydra is the Wittur multifunctional door designed for maximum application flexibility.The wide variety of executions can be used with any kind of application, from residential buildings up to office buildings and hotels.

 

Pegasus Skyline

Yüksek Kalite için İdeal Çözümler
Reliable and robust structure designed for high speed, high traffic lift systems. 

 

Pegasus Industrial landing door

Doors for freight elevators and industrial applications
Pegasus Industrial is the new  Wittur  door for freight elevators. Thanks to its reinforcements and  specially designed components Pegasus Industrial assures the safest solution for industrial applications.

 

FINELINE® kat kapısı

Düşük eşik derinliği modernizasyonu
FINELINE® mevcut asansörlerin modernizasyonunda oldukça avantajlıdır. Eskiden sadece kabin kapısınıın sığabileceği alana, şuanda hem otomatik kat kapısı hemde otomatik kabin kapısı sığmaktadır.

 

Luna Kat Kapısı

Yuvarlak tasarım
Luna Kat Kapısı performans ve estetik öncelikli arayış olduğu durumlarda son derece prestijli uygulamalarda mükemmel bir çözümdür. Geniş kaplama çeşitleri Luna Kat Kapısını özel mimari tasarımlar için çok uygundur.

 

Gemi Uygulamaları

Solutions for ship elevators
For more than 20 years Wittur has been offering to the customers its experience in the field of ship doors.
Its products can be installed not only in passengers and cargo ships and off-shore platforms, but also on some of the most prestigious cruise ships, where they offer their combined high traffic capability and refined aesthetics.

 

 

Sematic 2000 B Kat Kapısı

Çok amaçlı kapılar
Tüm mimari çözümler için güvenilirlik, esneklik ve hoş estetik tasarım

Tüm uygulamalar için ideal olan Sematic 2000 B, yüksek düzeyde esneklik sunar, kaplama ve montaj için geniş seçeneklere sahiptir. Geniş bir aralıkta kasa özelleştirmeleri, özel uygulamalar, komple kuyuya veya kata montaj bu ürünün özelliklerinden yalnızca birkaçıdır.

 

Sematic 2000 C-MOD Kat Kapısı

Modernizasyon için kapılar
Mevcut asansör sistemlerinde performansın, yolcu güvenliği ve konforunun iyileştirilmesi

EN81-80 gereksinimlerine uymak için mevcut asansör kapılarınızı değiştirmeniz mi gerekiyor? Modernizasyon için performans, kalite, maliyet ve güvenlikten ödün vermeden kompakt ve esnek bir çözüme mi ihtiyacınız var? Sematic 2000 C-MOD aradığınız yanıt.

 

Sematic 2000 B-G Kat Kapısı

Yük asansörü kapıları
Tüm endüstrilerde yüklerin taşınması ile ilgili gereksinimleri karşılamak için esnek çözümler

Yük asansörü kapıları yalnızca sağlam olmakla kalmayıp, aynı zamanda en ağır koşullar da dahil olmak üzere tüm çalışma koşullarında güvenliği ve güvenilirliği garantilemelidir.

 

Sematic 2000 SWS Kat Kapısı

Eğimli asansörler için kapılar
Optik akupleli onaylanmış ilk otomatik kapı Optik akuple temeline dayanan bu kapı sistemleri, mekanik akuplenin mümkün olmadığı tüm durumlar için doğru çözümdür.

 

Sematic 2000 B-HR Kat Kapısı

Yüksek bina asansörleri için kapılar
Mümkün olduğu kadar hız, güven ve konfor sunarak daha da yukarısını hedeflemek

Sematic 2000 B-HR hızlı, sessiz ve akıcı kapı açma ve kapama (etkin trafik akışı yönetimine olanak veren), olağanüstü dayanıklılık, mükemmel taşıma konforu, benzersiz estetik yönleri ve en katı güvenlik düzenlemelerine tam uyum gibi özellikleri ile yolcu taşıma için ideal çözümdür.

 

Sematic Excalibur landing door

Antivandal Execution
In accordance with EN 81 - 20/50 and EN 81 - 71 category 1 & 2 the Excalibur door has been designed in according to the highest standards of safetyquality and mechanical resistance in order to meet the users" needs for safety against various vandalism attacks, which result in damages to the lift or danger for its users. The Excalibur doors are mostly used in public places.